money_off 5% Rabatt På Din Första Beställning money_off
local_shipping FRI FRAKT MER ÄN 997Kr local_shipping
monetization_on PRISGARANTI MED 30 DAGAR ÖPPET KÖP monetization_on
flight SNABB LEVERANS flight
local_shipping Lägsta Pris Garanti local_shipping
SEK
Hem ::  About Us

About Us

Vårt sätt att leva och konsumera idag förbrukar mycket av jordens resurser och lämnar stora avtryck på vår planet. Som företag har keensverigeoutlet.com ett ansvar för hur vi påverkar och samverkar med vår omgivning och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt hållbarhetsarbete och minska vårt avtryck.
För keensverigeoutlet.com innebär arbetet mot en hållbar utveckling att inom områdena socialt ansvar, etik och miljö, utveckla processer och samarbeten som kan bidra till långsiktiga förbättringar för inte bara våra intressenter utan också hela vår omvärld. Vårt hållbarhetsarbete är en viktig del av vår dagliga verksamhet och vi vill att våra kunder, samarbetspartners och medarbetare ska känna sig trygga med att de produkter vi säljer är säkra att använda, har tillverkats under goda arbetsförutsättningar och transporterats med så låg klimatpåverkan som möjligt.
Att ta ansvar i produktion innebär för oss att säkerställa att våra produkter tillverkas under säkra och rättvisa arbetsförhållanden hos alla våra leverantörer. Det inbegriper stora och svåra frågor som i många fall kan kopplas till grundläggande mänskliga rättigheter. Respekt för mänskliga rättigheter är avgörande för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på ett hållbart sätt. Vårt förhållningssätt grundar sig på FN:s vägledande principer för företag och mänskliga rättigheter som säger att medan det är staters skyldighet att försvara mänskliga rättigheter så är det företagens ansvar att respektera dessa rättigheter.
Vi är medvetna om att vår verksamhet riskerar att ha en negativ påverkan på mänskliga rättigheter och vårt arbete som rör dessa frågor är och har alltid varit viktigt för oss. Därför har vi förtydligat vårt förhållningssätt genom en policy för mänskliga rättigheter som gäller för hela vår koncern.
Vi jobbar för att integrera vårt hållbarhetsarbete i hela vår värdekedja. Värdekedjan är kärnan i vår verksamhet.